top of page

Min vardag som den ser ut just nuJag visste inte innan och jag vet inte nu heller hur min nya vardag kommer se ut, men en del bitar börjar sätta sig . Så länge jag inte har något uppdrag på morgonen ser jag till att ge mig av med bil eller till fots för att komma ut och fotografera. Det kan vara en ny plats jag vill upptäcka eller någonstans jag varit tidigare men vill hitta nya motiv eller vinklar. Skillnaden nu mot förr är att jag inte behöver känna mig stressad när jag är ute. Tidigare kunde jag gå ut och fotografera innan jobbet men visste att jag hade begränsat med tid. Nu har jag mycket mer tid och det gör att jag kan koncentrera mig och fokusera bättre. Den detaljen gör en enorm skillnad har jag märkt, nu ser jag mer saker när jag har tid att observera omgivningarna jag vill fotografera.Runt lunchtid på dagarna spretar det ganska mycket med vad jag gör. Jag kan sammanfatta det med tid vid datorn. En sak jag gör nu är att utbilda mig via plattformen Moderskeppet. Där lär jag mig saker som prissättning mot både företag och privatpersoner, personligt varumärke med mera. Nåt som jag har stor nytta av nu när jag har kontakt med kunder och när jag kontaktar nya som jag vill samarbeta med. Den här tiden på dagen passar jag också på med redigering eller kontakt med uppdragsgivare.Som det är just nu jobbar jag inget efter 15:00 för då har mina barn kommit hem. Att jobba 2 skift som jag gjorde förut gjorde att jag missade tid med de varannan vecka. Helt galet när jag tänker efter hur mycket tid jag missat genom åren. Nu hinner vi till och med göra roliga saker (som det fotografiet ovan) innan vi till exempel börjar med mat eller läxor. Tid och ork är något jag märker att jag har mycket mer av nu än tidigare. Jag förstår att allt detta kan ändras beroende hur uppdrag kommer in och när de ska göras, den utmaningen löser jag då!

1 commentaire


mariseldkraft
mariseldkraft
24 oct. 2022

Vilket härligt liv du har. Jag är så glad för din skull och vad härligt att du nu också får tillbringa mer tid med dina barn. 😍

Mari

J'aime
bottom of page